Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe

Dinsdag 26 november 2019

Thema: Aandacht voor levensvragen

Locatie: Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, 7311 AZ Apeldoorn

Tijd: Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur

Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar en bent u van harte welkom

Levensvragen zijn vragen over zin en bedoeling van het leven en onze plaats in de wereld. Cultuur, religie en/of levensbeschouwing spelen een rol in de manier waarop wij hiermee omgaan en welke vragen dit oproept. Naast grote vragen (waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe) gaat het ook om kleinere vragen als ‘wat maakt deze dag de moeite waard?’. Deze avond is er aandacht voor bewustwording van levensvragen, wat ze betekenen, hoe je anderen tot steun kunt zijn en hoe en wanneer het Centrum voor Levensvragen professionele ondersteuning kan bieden.

Gastspreker: Christine van Dijk, geestelijk verzorger bij de Zorggroep Apeldoorn e.o. en het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe

Wat is Café Doodgewoon?

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema’s over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Meer informatie

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe

Telefoon: 06- 36581651 Flyer

Bijeenkomsten in 2020

  • 28 januari: Complementaire (aanvullende) zorg
  • 24 maart: Emotionele dilemma’s
  • 26 mei: Palliatieve sedatie en euthanasie
  • 28 juli: Rituelen
  • 22 september: Film met nabespreking bij Gigant
  • 24 november: Rouw na overlijden