Wie zijn wij

Bestuursleden

Marc Visser
Voorzitter

Algemene Zaken
Dagelijks bestuur


Janna van Houten 
Secretaris
Secretariaat
Dagelijks bestuur
Profiel


Quirine Lensvelt
Sociale Zaken

Cohesie, Jeugd(opvang), Ouderen(zorg),  Buurtpreventie, Buurtbemiddeling, Drugs

Jan Oostdijk
P
enningmeester

Financiën
Dagelijks bestuur


Riet Hoetelmans
Openbare werken

Verkeer, Openbaar vervoer, Grijs, Riool, Groen, Bomen

Vanuit Groningen, meer dan 45 jaar heb ik er gewoond, ben ik in sept. 2017 verhuisd naar de Loolaan in Apeldoorn. Waarom Apeldoorn? Heerlijk centraal in Nederland en vanwege de prachtige omgeving. Op de Nieuwjaarsbijeenkomst 2018 maakte ik kennis met de Wijkraad. Integreren in Apeldoorn was mijn doel. Toen ik in het voorjaar 2018 gevraagd werd om zitting te nemen in het Bestuur als secretaris dacht ik: Oei, hier weet ik niets van. Maar na een proefperiode van 3 maanden heb ik besloten deze taak op mij te nemen. Veel heb ik geleerd (en nog) van het wel en wee van de wijk, de activiteiten in de wijk en het samenwerken met de gemeente. De Wijkraad: fijne club mensen, goede samenwerking en veel gezelligheid.