Algemene Ledenvergadering 17 april 2023

Datum: 17 april 2023

Locatie: De Groene Hoven, Koninginnelaan 280, 7315 EE Apeldoorn

Aanvang: 19:30 uur

Op 17 april zal de eerste Algemene Ledenvergadering van 2023 plaatsvinden. Samen met u wil het bestuur kort terugkijken op 2022 en relevante actuele punten bespreken.

Agenda van de ALV:

Voor de pauze

1. Opening, mededelingen, vaststellen agenda
  2. Vaststellen verslag ALV november 2022
  3. Jaarverslag 2022
  4. Decharge bestuur
  5. Bestuurssamenstelling; aftreden bestuursleden
  7. Afsluiting ledenvergadering

Na de pauze

1. Gastspreker  Zero Waste. Meer informatie volgt
  2. Afsluiting
  3. Borrel

Praktische punten:

• Het formele gedeelte van de ALV (gedeelte voor de pauze) kent bijlagen. Alle documenten worden uiterlijk 10 april op de website geplaatst.
  • Komt u er niet uit? Ontvangt u liever een papieren versie? Dan kunt u de stukken opvragen via de secretaris (denaald@kpnmail.nl). Er zal bij de ALV één set documenten geprint klaarliggen.
  • We hopen zo veel mogelijk leden te verwelkomen, maar de zaalruimte zal beperkt zijn. Daarom ontvangen we graag uw aanmelding vooraf via denaald@kpnmail.nl.
  • Nog geen lid, maar draagt u onze wijk wel een warm hart toe? Meld u aan! Het kost u niks. U ontvangt dan ook onze maandelijkse digitale nieuwsbrief, zodat u van alle nieuws in onze wijk op de hoogte blijft. Opgeven kan via denaald@kpnmail.nl.