Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Datum: 11 april 2022

Locatie: wijkcentrum De Groene Hoven (Koninginnelaan 280 )

Aanvang: 19.30 uur

Op 11 april is de Algemene Ledenvergadering van Wijkraad De Naald. U bent van harte welkom om 19.30 uur in wijkcentrum ’De Groene Hoven’, Koninginnelaan 280. De documenten om u voor te bereiden op de vergadering bevinden zich op onze website onder het tabje ‘Documenten ALV’. Om toegang te krijgen tot deze documenten, dient u een wachtwoord in te voeren. Deze keer is het wachtwoord: jaarvergadering2021!

Mocht u de stukken toegestuurd willen hebben, dan kan dat. Als u een email stuurt naar denaald@kpnmail.nl ontvangt u een bericht van ons met alle documenten.

We zien u graag op de Ledenvergadering op 11 april, vergeet u niet aan te melden voor de vergadering! Dat kan ook op denaald@kpnmail.nl

Vriendelijke groeten,

Bestuur Wijkraad De Naald

Daarnaast is sinds enige tijd de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) in werking. Deze wet geldt ook voor onze vereniging. En vanwege de invoering van deze wet zijn de statuten van onze wijkraad geactualiseerd. In de ALV zal het bestuur de meest wezenlijke wijzigingen of opvallende passages uit de nieuwe statuten worden toegelicht.